HEMA, daar kan je de VVV bon inleveren!

15 juli 2024

Voor tompoucen en rookworsten ben je, zoals iedere Nederlander wel weet, bij HEMA aan het juiste adres. Daarnaast is deze winkel van alle markten thuis. Kleding, cosmetica, persoonlijke verzorging, kinder- en babyspullen, decoratie, kantoorartikelen, gordijnen, etenswaren: je kan het zo gek niet bedenken of HEMA heeft het.

De VVV bon kan hier dus heel goed besteed worden. Gelukkig is dat ook heel eenvoudig en vertellen wij je in deze blog precies hoe jij je VVV bon kan inleveren bij HEMA!

VVV bon inleveren bij HEMA

De VVV Cadeaukaart is een van de bekendste en meest veelzijdige cadeaubonnen binnen ons assortiment. Met oneindig veel bestedingsmogelijkheden, kan je met deze cadeaukaart alle kanten op. Zo kan je de VVV bon natuurlijk ook inleveren bij HEMA.

VVV bon naar een HEMA Cadeaukaart omzetten?

Bij sommige (web)winkels moet je je VVV-bon eerst omzetten naar een cadeaukaart van dat specifieke merk. Maar bij HEMA hoeft dit niet en kan je gewoon betalen met de VVV Cadeaukaart.

Zo werkt het inleveren van je VVV Cadeaukaart bij HEMA:

  • In plaats van je pinpas of geld overhandig je bij de kassa je VVV Cadeaukaart.
  • De medewerker scant de kaart.
  • Het bedrag wordt van de kaart afgeschreven.

Het eventuele saldo dat nog over is op de kaart, besteed je gewoon de volgende keer.

Meerdere VVV bonnen inleveren bij HEMA

Kan je tegelijkertijd meerdere VVV bonnen inleveren bij HEMA? Dat kan! Dus als je er nog een aantal hebt liggen, neem ze dan mee naar HEMA. Weet je niet precies hoeveel saldo er op de cadeaukaarten staat? Geen probleem, de kassamedewerker kan dit voor je controleren. Ook online check je zelf eenvoudig je saldo. Staat er niet genoeg saldo op je VVV bonnen om de hele aankoop af te rekenen? Dan kan je het verschil zelf bijbetalen.

VVV bon besteden bij HEMA

Etenswaren, kleding, verzorgingsproducten, cosmetica, accessoires, decoratie, kantoorartikelen, schoolspullen: bij HEMA ben je voor dit alles en meer aan het juiste adres! De VVV bon is te besteden aan bijna alles wat HEMA verkoopt. Alleen tickets, online fotoproducten en HEMA-vriendenprijsjes zijn uitgezonderd.

VVV bon inleveren bij HEMA online

Een VVV cadeaukaart besteden bij HEMA in de winkel zelf, is dus heel eenvoudig. Maar geldt dit ook voor het online in de webshop inwisselen? Een VVV bon inleveren online bij HEMA is helaas niet mogelijk. Bij het online afrekenen in de webshop kan je alleen een HEMA-cadeaukaart gebruiken.

Wil je toch graag je VVV bon inleveren bij HEMA online? Kies er dan, bij het plaatsen van je bestelling, voor om de producten in de winkel af te halen. Je betaalt dan gewoon aan de kassa in de winkel waar je wel met de VVV Cadeaukaart kan betalen, ook als het om een online bestelling gaat.

Een VVV bon als geschenk

Met de VVV bon geef je altijd een geslaagd geschenk. Door de veelzijdigheid van deze cadeaukaart en de vele bestedingsmogelijkheden, komt dit cadeau altijd van pas.

Een VVV Cadeaukaart is ook zeer geschikt als zakelijk cadeau, bijvoorbeeld als kerstgeschenk voor het personeel.

Wil je de keuze voor een specifieke cadeaukaart graag aan de ontvanger overlaten? Ga dan voor de Keuze Cadeaukaart. Met deze cadeaukaart kiest de ontvanger zelf uit een van de 200 + cadeaukaarten binnen ons assortiment.